Marraskuu 2013

23.11.2013 Lauantai-ilta. Nyt tulin kotiin nuuskujen pikkujoulusta. Ihan selvinpäin. Omat juomat oli sallittu, vaan enpä tiennyt sitä. No, autollahan minä liikkeellä olinkin ja tulin sillä kotiin jo iltauutisille. Hyvät jouluruoat. Ihan oikeaa kinkkua, ei mitään rullatavaraa. Joululahjaksi sain pienen ”koiran ensiapupakkauksen”, siis ihan oikeat ea-välineet.

15.11.2013 Jälleen aktiivinen viikko takanapäin. Jaamankankaalla ei ole enää koettu pelkoa, ei minkäänlaista. Metsästäjät arvelivat siellä olleen tuoreet karhun hajut. Niin minäkin luulen nyt, mutta nalle on mennyt jo paremmille nukkumamailleen.

Kuntosalia personal treinerin kanssa, sählyä ja iltaisin lenkkeilyä Hinnin kanssa. Paino pudonnut kesän huippuarvoista 10kg. Aika hyvä!

Eilen kävi Jaakko ohikulkumatkallaan Joensuussa ja lounastimme kimpassa. Mukava oli nähdä pikkuveli .

Huomenna käydään Hinnin kanssa Maaningalla kokousasioissa ja illalla on Popekon pikkujoulu. Niin se joulu tulee aina vain lähemmäksi; vai mennäänkö me lähemmäksi joulua… en tiedä kummin päin.

8.11.2013 Onnea Jukalle syntymäpäivänään!! Alkuviikosta velipoika olikin käymässä luonani, kiva juttu. Tiistai-iltana pimeässä hakutreenit. Koirille näyttää olevan ihan sama onko valot vai ei; ihmeellisesti ne väistelee puita.

Eilen illalla Jaamankankaalla Hinni reagoi johonkin… pysähteli häntä alhalla ja pälyili ympärilleen. Tätä jatkui noin 300 -400 m matkalla ja sitten taas häntä nousi ja vauhti muuttui normaaliksi. No, reagoin kyllä minäkin… aloin aika äänekkäästi kertoa reittisuunnitelmastamme… auttoi varmaan, koska emme törmänneet ainakaan karhuun.

3.11.2013 Sunnuntai-ilta. Pyhäinpäiväviikonloppu ja rauhallisesti kotona. No, tänään toki oli peko treenit ja hälyryhmä treenasi rakennusetsintää entisen leakoulun ja päiväkodin tiloissa. Käytiin torstaina tutustumassa tiloihin. Kosteusvaurioiden takia purkuun menevä talo, ei niin vanhakaan, mutta selvästi kunnoton. Purkaminen siirtyy ensi vuoden puolelle, kun rahaa ei tänä vuonna kalliiseen purkuhommaan riitä. Meille on nyt sovittu useampi treenikerta taloon.