Lokakuu 2015

26.10.2015 Viikko vierähti taas kiiruusti. Nyt viikonloppuna oli veljeni Jukka käymässä Pohjois-Karjalaassa. Oli oikein mukava jutella hänen kanssaan ja nauttia hänen tekemäänsä ruokaa. Namm.

Sunnuntaina velipoika kävi mökillään ja vanhoja sukulaisia tapaamassa, minä kävin koirineni Kuopiossa treenaamassa pelastuskoirajuttuja. Hinni suoritti kadonneen henkilön etsinnän. Lauri pyöri paskassa. Ja se haju seurasi meitä kotiin asti. Pesin molemmat koirat terveshampoolla.

18.10.2015 Viikonloppu Kantoluodon tottistreeneissä. Lauri ja minä opiskelimme.

14.10.2015 Keskiviikko ja työviikko loman jälkeen – juu, kotona sattuu ja tapahtuu. Maanantaina jatkui kevythäkin tuhoaminen, häkki kun odottaa eteisen nurkassa kaatopaikalle pääsyä. Tiistaina Lauri oli roudannut makuuhuoneesta Hinnin pedin eteiseen ja hajottanut sen siihen. Vaihdoin Hinnille muovikaukalon makkariin, toivottavasti se kelpaa Hinnille, vaikka ei se niin pehmeä ja mukava ole patjasta huolimatta.

7.10.2015 Keskiviikko. Lomaviikko menossa. Pitkä viikonloppu pelastuskoiraleirillä Outokummun Kolmikannassa. Maanantaina kotoisia huoltohommia.

Tiistaina Nurmes-Valtimo keikka vanhojen tätien luo, Martta 81v. ja Sanni 79v. Martta Inkeri ja Sanni Helena. Sanni kertoi iloisena, että hänellä on saman niminen sisko, Martta Inkeri, vaan ei tunnistanut tätä Marttaa siskokseen. Sellaista se on, kun dementia vie muistia – muistaa asioita, mutta ihan väärään aikaan sijoittuen. Olisi varmaan tunnistanut vanhasta valokuvasta pikkutytön nimeltään Martta.

Lauri-boy on kohta myynnissä, jos vielä jatkaa tuhoamista. Tänään meni kevythäkki ja kylmälaukku.