Marraskuu 2015

22.11.2015 Eilen olimme pelastuslaitoksella mukana teemapäivässä, jossa kävi tosi paljon lapsiperheitä tutustumassa pelastuslaitoksen toimintaan. Lapsille oli monenlaista puuhaa. Meillä oli pelastuskoira, jolle lasten piti laittaa varusteet päälle.

20.11.2015 Tällä viikolla olen käynyt pienryhmäjumpassa (Fustra), akupunktiossa ja suunnistamassa. Pimeässä suunnistaminen, sumun heikentäessä näkyvyyttä oli melkoisen haastavaa. Onnistui kyllä. Oheisessa kuvassa kaverini Suvi konttaa rinnettä ylös – vähän aiemmin olimme laskeneet rinteen alas pyllymäkeä… toivoen että osuisi isompaan puuhun välillä ettei vauhti kasvaisi liikaa. Ihan pimeetä…

15.11.2015 Työntäyteinen viikko taas takana. Eilen kävin Jyskissä ostoksilla kodin kalusteita. Prismassa oli sellainen ryysis, ettei autolle meinannut paikkaa löytää. Ei minun ostospaikkani.

Tänään sunnuntaina meillä oli etsintäharjoitus. Hinni teki työn ja me rämmimme Seijan kanssa perässä. Luminen metsä oli kaunis, mutta varsinkin suolla rämpiminen oli rankkaa.

7.11.2015 Hämeenlinnan reissu takana.

Lauri auttoi pakkaamaan. Koirat meni hoitoon Moppe ja Miiruun.

Menomatka junalla tiistaina oli rauhallinen.

 

Hotelli Cumuluksen economy huoneeseen kuului korvatulpat vakiovarusteena. Huone osoittautui kuitenkin ihan rauhalliseksi ja siistiksi.

Kaunis kaupunki Vanajaveden ralloilla.

Potilasasiamiespäivät pidettiin vanhan Verkatehtaan tiloissa, elokuvateatterissa. Oli hyvät penkit.

Ja perjantaina kotiin. Koirat odottivat jo kotona, sillä Sanna oli hakenut koirat ennen kuin tarha suljettiin.

Tänään lauantaina Lauri sai ajaa vuorokauden vanhan jäljen. Merkkasi jäljen hyvin, mutta ei oikein ensin uskonut itseensä. Hyvin se sitten pysyi jäljellä, kun alulle saatiin.

Laitanpa tähän vielä viime viikonloppuna raunioilla kopsauttamani jalkani tämänpäiväiset kuvat…

 

2.11.2015 Viikonloppu Laurin kanssa Helsingin raunioilla.

Maija Paukkalan ottamia kuvia tässä:

 

Lauantai-iltana tapasimme myös Laurin velipojan Rockyn. Pojilla riitti vauhtia pienen puupalikan kanssa 😊.