Helmikuu 2016

28.2.2016 Laitanpa tähän vielä hienoja kuvia, joita Piiroisen Minna treeneissämme otti.

Ja vielä yksi. Kumpi lie innokkaampi…

27.2.2016 Lauantai. Hieno ulkoilukeli heti aamusta alkaen. -12 pakkasta ja aurinkoa. Ensin aamulla oltiin metsälenkillä ja sitten nome treeniä molemmille hyvässä seurassa.

Kuvat aamulenkiltä, kun aurinko vasta nousi puiden välistä paistamaan.

21.2.2016 Ei ole rinkeleitä puiden ympärillä, ei. Nyt on taas lunta tullut sitä tehden ja ihan riittävästi. Maanantaina ja tiistaina tulee lunta vielä lisää.

Treenit ovat menneet koirien kanssa ihan hyvin. Lauantaina aloitin Laurin nome-treenit. Nyt se jo noutaa, malttia odottaa käskyä pitää saada vähän lisää. Kyllä se siitä. Hinni oli ihan täpinöissään, kun sai tehdä noutoja . Varikkotreeneissä Lauri edistyy hyvin ja Hinnin alustaepävarmuus näkyy selvästi.

13.2.2016 Lauantai. Niin keväinen keli. Metsässä on paikoitellen 30-40cm lunta ja paikoitellen on jo rinkilät puiden ympärillä.

12.2.2016 Perjantai. viikolla kivat treenit varikolla. Lauri edistyy hyvin ja Hinni on saanut itseluottamusta ilmaisuun. Laurista huomaa hyvin, miten tunkeutumistreenit ovat vahvistaneet sen sinnikkyyttä mennä lähelle maalihenkilöä, perille asti piiloon. Oikein hyvä, että nyt on tullut toistoja treeneihin.

Noutajatreenejä ajatellen olen huomannut, että Hinnihän markkeeraa lumipallotkin tasan oikein ja Hinni pystyy tuomaan pallon minulle takaisin. Laurilla jää puolet palloista huomaamatta ja loput se muussaa tonkimalla putoamiskohtaa… vähän rajummat otteet nääs.

Tämän päivän hurahdus…, mutta hyvät on, käsintehdyt, puolalaiset kengät. Myynnissä mm. Frankfurtissa ja netissä hyvantekijat.fi ja Joesnuussa heidän myymälässään Taitokorttelissa.

7.2.2016 Sunnuntai. Viikolla olin Helsingissä koulutuspäivillä. Hyvät ja tiivisohjelmaiset päivät olikin Kuntatalolla. Koirat oli taas Moppe ja Miirussa hoidossa.

Tänään aamusta käytin koirat lumikenkälenkillä. No, lyhyt oli kävely, mutta paita oli aivan märkä. Jouduin tekemään oman kävelyuran, vaikka vanha lumikenkäura olisi ollut vieressä. Minun vanhat Alposetit ei mahtuneet leveydeltään uusien uraan, joten pakko oli itse ura tehdä. Takaisin käännyttyämme, ”löysi” Lauri jäljen jonkamoista ei meidän metsässä ennen ole ollut… joo, onhan ne aika isot jäljet jotka Alposeteistä jää.


Lauri ja jälki…