Kesäkuu 2016

27.6.2016 Juhannus mukavasti takana ja työhön paluu edessä torstaina. Juhannusta olin viettämässä Lapuan raunioradalla. Lauri oli mukana, Hinni Moppe ja Miirussa. Lapualla on todella hyvä harjoitusrata. Siellä Lauri sai monipuolista treeniä – kuten minäkin.

On se Laurikin kuvassa, keskellä, aika kaukana näkyy häntä kaivon takaa. Otin itse kuvan, joten aika hyvin se irtoaa etsiessään.

Tunkeutumistreeneistä sain hyvän videon, joka on facessa, mutta tänne en sitä saa tiedostokoon takia.

Erilaisia tunkeutumisharjoituksia piiloihin tehtiin monellekin koiralle. Ohessa kuvia piiloista.


Ensin kevyempää peittoa ja sitten lisää romua…

12.6.2016 Ketteryystreenit ja vähän tottista Mikkelissä asti. Kannatti. Vaan on ne Laurin takajalat kaukana aivojen liikekeskuksesta… ei käy käskyt kovinkaan kiivaasti noissa yhteyksissä.

11.6.2016 ensimmäinen lomaviikko takana. Ei ole ollu auringonottokelit, mutta koirat on saanu treeniä. Olen oikein tyytyväinen Laurin edistymiseen ja Hinnikin on pelittänyt mukavasti. Huomenna Mikkeliin ketteryys ja tottistreeneihin ja maanantai-iltana käyn Kuopiossa luolastotreeneissä.

8.6.2016 Kesäloma 3.6. alkaen. Perjantai meni lomalle asettautumiseen ja lepoon. Lauantaina olin Lappeenrannassa kummityttäreni, Siirin ylioppilasjuhlilla ja veljensä Kuutin maisterijuhlilla. Oli mukava nähdä vanhoja tuttuja, sukulaisiakin. Sunnuntai meni Lieksassa koiria testaten.

Kesäkalusteitakin olen saanut otettua esille. Keinu pesemättä. Se pitäisi kai maalatakin.

Tiistaina tehtiin Minnan kanssa riistatreenit ja tänään jatkoin itse hakualueella ja kanijäljellä. Vesisade ei haitannut. Riistat tosin ovat aivan märkiä. Kani raukka huonona…

Eilen illalla kävin tekemässä pari kisajälkeä Jamiksella. Helppo homma. Nyt kotona myrskyä odotellen; sitä luvassa ja tuuli yltyykin koko ajan.

Sadetta vain ja illaksi sää selkeni. Treeneissä Laurille pari ukkoa ilmaisutreeninä. Hinnille yksi ukko pienenä etsintänä. Hyvä ilmaisu siihen.