Huhtikuu 2017

23.4.2017 Kesä tulee… hitaasti. Aurinkoisella hakkuun reunalla on jo maata näkyvissä leveämpi kaistale. Toukokuulle menee kyllä pitkälle, ennenkuin metsistä lumi sulaa.

17.4.2017 Pääsiäinen. Paljon olen treenaillut koirien kanssa. Perjantaina aloitettiin Laurin kanssa jälkitreenillä, mikä ei kovin hyvin sujunut. Laurilla oli kiire – yllättäen :). Hinnille iltapäivällä nome treeniä dameilla. Lauantaina otin jälkitreenin uusiksi kummankin kanssa. Nyt sujui Laurillakin paremmin. Hinni ajeli jälkeään niin kuin vanha tekijä.

Sunnuntaina Hinni kävi varikkotreeneissä.

Iltapäivällä Lauri pääsi päiväkodille etsimään ukkoja.

Tänään, toisena pääsiäispäivänä ollaan ulkoiltu, levätty ja pikkuisen tottisteltu. Minä olen tarkastanut myös yhden yhdistyksen toimintaa toiminnantarkastajana.

10.4.2017 Viikonloppu borderterrierejä testaten.

Mennessä oli pilvistä. Minä en nähnyt noita potkureita lainkaan, kamera ne kuitenkin pystyi tallentamaan.

Huhtikuu alkoi mukavasti ItäPeto-treenien merkeissä Kouvolassa 1.-2.4. Perjantaina 31.3. mentiin Katin kanssa Hotelli Sommeloon Kuusankoskelle ja siitä käsin operoitiin viikonloppu rakennusetsintää.

Kun näitä kuvia katselee, tulee hyvä mieli siitä, että on mukana näin hullussa porukassa. Eipä moni aikuinen uuniinkaan piiloudu – minä kyllä.

Tähän liitän vielä teoriaa: ”Mistä on hyvät pelastuskoirat tehty?”