Toukokuu 2017

31.5.2017 Ja taas oli treeni-ilta. Haamu treenailee juu… lainakaavussa. Yllätti näet sadekuuro.

 

 

30.5.2017 Tiistai. Illalla hakutreenit nopealla aikataululla. Molemmat koirani saivat etsiä ukkonsa. Pikkuisen meinasi Hinnillä lähteä lapasesta homma – tai ehkä minulta, koska Hinni ei totellut käskyäni saatuaan hajun ukostaan.

Laurillekin tuli tyhjiä pistoja, kun ukko olikin toooosi kaukana. Laurilla näyttää olevan pikkuisen taipumusta edetä radalla liian herkästi eteenpäin. Pistojen suoruus siitä kärsii. Teki kyllä hyviäkin pistoja. Rauhoittaminen pistojen välillä teki oikein hyvää.

Illan päätteeksi käytiin Eijan kanssa katsomassa pehaA koealuetta ja hyväksi havaittiin. Saivat koirat juosta porukassa. Pax on nuori saksanpaimenkoira ja hyvin tulevat juttuun kaikki kolme keskenään.

24.5.2017 Synttärilahjaksi saamani ”kengännauhat” pääsivät modistamaan vanhat tennarini. Aika hienot!

23.5.2017 Kesä saapuu viimeinkin Itä-Suomeen. Viikonloppuna, lauantaina osallistuttiin Vapepan tapahtumaan ja käytiin vähän maastossakin.

Tuo nyt näyttää helpolta, vaikka olikin noin kolme metriä aika pystyyn. Kartassakin kallioreunus merkintä. Huhhuh.

Sunnuntaina Lauri kävi luonnetestissä. Ihan ok tulos, sillä sekä toimintakyky että hermot ovat kunnossa. Taistelua on moottoriksi asti. Vilkkautta on turhan paljon – se tiedossa. Pehmeyden kanssa se saa laurin välillä sähläämään. Nyt asia on paperilla ja tiedossa. Tulos selittää aika paljon Laurin toiminnasta. Toimii hyvin ja keskittyneesti, mutta pahassa paikassa alkaa kierrokset nousta.

Synttärit 4.5. – matkoilla Toscanassa ja Roomassa.

Popolo-aukion veistoksella on samanlaiset korvat kuin Laurilla!

Vappu 2017. Kaunis viikonloppukeli. Lauantaina Laurin kanssa noutajatreenissä Enossa. Sunnuntaina molemmille rakennustreeniä. Maanantaina, Vapun päivänä, esine-etsintää molemmille Linnunniemen huvilan piha-alueella.