Kesäkuu 2017

25.6.2017 Juhannus Lappeenranta – Imatra suunnalla raunioilla. Lauri treenasi ja Hinni oli hotellimajoituksessa Moppe&Miirussa.

Kuvat: Jari Turunen

21.6.2017 Hinni suoritti viranomaistaso-testin (VIRTA). Hyvät keliolosuhteet; puolipilvistä ja kova tuuli. Kolme ukkoa löytyi helposti. Minä yritin sekoilla jälkien suunnissa… selvittiin silti kaikista karikoista.

  Lähtö etsintään – koira hävisi jo!


Eka ukko löytyi ennen kuin löysimme alueemme rajan…


Tauko… ja tuosta mun kulkeman pitää.

19.6.2017 Jukolan viestien loppumetreillä vielä pari iltaa käyty Hinnin kanssa tarkastamassa leirialueita. Ei ole arvokkaita esineitä löydetty. Sunnuntai illalla katsottiin vaaleanpunainen ja harmaa alue Annelin ja koirien kanssa yhdessä ja tänään olin Hinnin kanssa sinisellä ja osalla ruskeaa aluetta. … ja sitten satoi reippaasti.

12.6.2017 Aktiivista treenaamista. Hinnille etsintätyyppistä ja Laurille henkilöetsintää maastossa ja raunioilla.

Niin ja melkein unohdin, että Lauri-boy kävi näyttelyssä 10.6. lauantaina. Eipä erityistä menestystä. Tuomari huomasi kyllä kaikki ”pikku puutteet”.

Kevytrakenteinen uros. Sukupuolileima saisi olla selvempi. Hyvät mittasuhteet. Kovin kapeapiirteinen pää, hyvät silmät ja korvat. Lyhyt kaula. Hyvä selkä ja lanne, jyrkkä lantio. Pitkä kapea häntä. Kevyt runko. Niukasti kulmautunut. Liikkuu takaa ahtaasti, takakäpälät jäävät rungon alle. Kovin lyhyt, pohjavillaton, paikoin pehmeä karva. KÄY H.

4.6.2017 Lauantaina oltiin Lappeenrannan raunioilla treenaamassa. Oikein mukava päivä. Onneksi oli paljon vaatetta päällä. Tuuli oli kova, vaikka päivällä ei satanutkaan. Menomatkalla nähtiin kaikki kelit sankasta lumisateesta kauniiseen auringonpaisteeseen.

Ensin laitetaan ”ukot” piiloon ja sitten etsitään pois… Tooosi naisellista puuhaa.

Tässä erilaisia piiloja. Olin tuossa alemmassa putkessa.

Kesäkuu 2017. Tänään eka päivä ja kaverit viestittävät raekuuroista ja räntäsateesta. Allakan mukaan nyt on kesä.