Elokuu 2017

30.8.2017 Koiratreenejä juu… ja työn puolesta maakuntamatkailua. Sunnuntaina oli rakennusetsintätreenit Kontiorannan entisessä kasarmi 4:ssa.

Kovanpinnan jälkeäkin olen treenannut. Tuulen suunta on ratkaisevan tärkeä. Myötätuuleen jälki kulkee hienosti. Vastatuuleen leviää haju ja koira seilaa. Nyt olen testannut sen kummallakin koirallani ja näin on.

20.8.2017 Viikonloppu Laurin kanssa Kantoluodon tottelevaisuus koulutuksessa. Koiran tunnetila, motivaatio tehdä on keskeistä. Joo, minäkin opin. Treenatessa pitää olla kymmenen positiivista juttua ennen kuin antaa negatiivista palautetta koiralleen… pätee kai työelämäänkin.

Lauantaina menin kiiruusti kotiin huolissani Hinnistä, joka jäi päiväksi yksin kotiin. Just joo, eipä ollut neito kotona. Naapurissa oli ”kissan päiviä” viettämässä. Päiväunillakin oli oltu, kerrottiin. Hinni osaa ilmoittaa yksin olostaan naapureille, niin että Irja käy avaamassa takaoven ja sittenpä tie onkin avoin pistäytyä naapuriin. Niin, kun tulin kotiin huuteli Irja naapurista, että tule syömään, meillä on just ruoka pöydässä. Meninhän minä… naapurin elättivarikset ollaan.

15.8.2017 Kun taivas ylläni on tällainen – mitä siitä seuraa? Ei tullut ainakaan sadetta.

13.8.2017 Jälkileirin jälkeenkin on ajeltu kovanpinnan jälkiä.

Viikonloppuna olin koiranäyttelyssäkin – tosin ensiavun puolella.

Laurin jalka on ollut hyvä lääkepistoksesta alkaen. Kipulääkekuurikin on nyt ohi. Nyt vain seuraan, kestääkö nivel rasitusta.

5.-6.8.2017 Jälkileitillä Tuupovaaran takana.

4.8.2017 Perjantai. Syksyinen aamu sumuineen. Ontuva eerikson voi paremmin. Toki syö kipulääkettäkin. Uimassa on käyty ja tottisteltu. Viikonlopuksi jälkileirille.

Kuvassa ui taustalla tukkakoskelo. Lauri pysähtyi katsomaan sitä, mutta antoi uida rauhassa ohi.

Elokuu 2017 ja eka päivä. Toinen työpäivä loman jälkeen. Muuten ihan ok fiilis, mutta aamulla iski jonkinlainen noidannuoli selkään ja putosin polvilleni. Runsaasti kipulääkettä ja alkaa olo jo vetristyä.

Lauri – ontuva eerikson – kävi eilen tutkittavana etujalan ontumisen takia. Kyynärpäässä kipu oli ja tilanne olisi voinut olla paljon pahempikin, kuin röntgen kuvissa lopulta osoittautui. Nivel on edelleen ykkösen nivel, eikä nivelrikkoa ole kehittynyt. Sai niveleen kortisonia ja puudutusainetta. Tulehduskipulääkekuuri 10 päivää tuhdilla annoksella. Toisottavasti tilanne helpottaa.

Uiminen on hyvää liikuntaa.