Syyskuu 2017

Nyt on syksy – oikeesti.

28.9.2017 Sateet taukosivat ja sumut tulivat tilalle. Ei ole lentoliikennettä ollut tiistaista lähtien ainakaan.

19.9.2017 Sataa sataa ropisee, pili pili pom… kuten muinakin päivinä yleensä. Sunnuntaina piti käydä päivystyksessä lääkettä hakemassa, äityi migreeni sellaiseksi. Avun sain.

Maanantaina käytiin koirien kanssa jälkiopastusta saamassa Rautasen Keijon luona Tuupovaaran takana. Erittäin hyvät treenit. Laurille tiepohjalle jälkeä 500m ja 200m. Lisäksi metsäjälki 1km. Hinnille 1km metsäjälki, jonka loppu oli tiellä ja jossa oli paluuperä toiselle puolelle tietä ojaan. Hyvin Hinni selvitti sen, ei tehnyt yhtään turhaa tarkastuskierrosta kulmissakaan, vaan teki ne hienosti suoraan. Hinnin jälki oli vain 3 tuntia vanha, Laurin 8h vanha. Lauri teki terävissä kulmissa tarkastukset ja tsekkasi myös lyhyesti hirvien ja karhun hajut. Ne ei kuitenkaan häirinneet varsinaisen jäljen ajoa.

Niin, ainoa miinus Tuupovaaran keikassa oli hirvikärpäset. Oli hirvet kulkeneet aivan vähän ennen kuin tulimme paikalle ja siksi niiden kulku-uralla vilisi miljoon hirvikärpästä. En ole koskaan ollut sellaisessa hirvikärpäsparvessa… niitä pyrki suuhun ja nenäänkin. Onneksi ne olivat vain sillä Laurin jäljellä, muuten olisi hermot mennyt minulta.

12.9.2017 Paljon töitä – maakuntamatkailua. Koiratreeniä ja sadetta. Ei vaikuta kovin pitkältä eikä kauniilta tämä syksy.

Lauri täytti 3.9. 3-vuotta. Sen kunniaksi otin valokuvia.

Hinnin harmaantumista ei arjessa niin huomaakkaan, mutta kuva sen paljastaa kyllä.