Tammikuu 2018

27.1.2018 Treeni Kuopiossa luolastossa Laurille ja Hinnille pihalla. Laurille kolme yläpiiloa ja kaksi lattian alle ja lopuksi yksi ukko käytävän luukun takana olevaan onkaloon. Hyvin sujui. Yläpiilot pimeässä teettivät työtä, mutta ukot löytyivät. Lattiassa olevat ”mustat aukot” kummastuttivat aluksi, mutta kun ukko sijoitettiin sinne, löytyivät nekin.

Kuopiossa Hinnille tehtiin oma treeni piha-alueelle.

Sunnuntaina sitten Lakalla hyvät treenit Laurille ja Hinnillekin yksi ukko.

23.1.2018 Pakkaspäivän tottistreenit hallilla. Otettiin kaikki koirat sisälle ja kuvattiin porukka. Niin kilttiä koiria kaikki!

21.1.2018 Pakkasta -14 astetta. Hyvä keli treenata silti. Ja kuvissa tänään Hinni.

Ja vielä yksi otos uuden Fordin kontista. Musta koira mustassa kontissa ei paljon erotu kuin harmaan parras kautta.

17.1.2018 Hallitottiskausi ja varikkotreenit jatkuvat talvikauden. Seuraavissa treeneissä pitää muistaa kuvata myös Hinnin riemut. Nyt kuvitus koostuu Laurin treeneistä, vaikka kyllä Hinnikin pääsee tekemään. Juu, minä saan uuden Fordin tänään.


Häntä heiluen…

15.1.2018 Kuu hurahti puoleen väliin ennen kuin edes älysin missä mennään.

Mitäs sitä kuuluu: sama koti, samat koirat, nykyinen työ, kohta uusi auto – tilauksessa jo, terveys ”hyvä”, jumpparyhmässä mukana joo.

Lauri on kehittynyt pelastuskoirahommissa niin hyvin, että tänä vuonna se saa suorittaa kokeet. Hinni – rakas 8v. – intoilee enemmän ja enemmän. Hinni saa tehdä vähemmän treenejä kuin Lauri ja varmaan siksi into on niin tapissaan. Kokeet pitää Hinninkin suorittaa. Nyt uusilla säännöillä taidan viedäkin Hinnin ensin kokeisiin.

Eilinen pihatapahtuma kertoo aika paljon tilantestamme. Molemmat olivat ulkona takapihalla. Hinni oli omalla pihalla ja Lauri vahti naapurin puolella pihaa ohikulkijoilta. Valmistelin treeneihin lähtöä. Huusin ovelta: ”Lauri, lähdetään.” Ja Lauri syöksyi kotiin ohittaen Hinnin, joka jäi seisomaan paikalleen, katsoi suurilla, pyöreillä silmillään, sellaisella ilmeellä, että siitä oli helppo lukea: ”Entäs minä, entäs minä…???” Joo, pyysin nätisti: ”Hinni, lähdetään.” – Voi että oli kevyt askel kahdeksanvuotiaalla.