Syyskuu 2019

16.9.2019 Syksy on saapunut Pohjois-Karjalaan. 4 astetta lämpöä ei tunnu mukavalle. Kaunis syksyn alku on kyllä ollut.

Metsässä Lauri marjastaa ja Hinni nauttii elämästä muuten vaan.

Keppileikkejä metsässä. Hinni tuo kepit ja Lauri vie…

8.9.2019 Lauantaina oli luokkakokous, ABI77, Helsingissä. Olipa mukava tavata vanhoja kamuja. Kokouksen jälkeen menin Mallan luokse yöksi ja sunnuntaina lähdin pois vasta 15:19 junalla. Oikein mukava viikonloppu.

Kokouksemme alkoi Oodista ja jatkui Amos Rexiin Ars Fennica-näyttelyyn, joka oli viimeisiä päiviä auki.

Ja syömässä kävimme Vaakunan kymppikerroksessa. Hyvä oli ruoka.

Ja vielä näkymä Mallan parvekkeelta. Kyllä tossa silmä lepää.

5.9.2019 Hinni on toipunut hyvin pikku operaatiostaan. 4 tikkiä on yhä poskessa, haava on siisti ja kuiva. Kauluria pidän silloin, kun Hinni on valvomatta pihalla ja työpäivän ajan, kun laitan sen makuuhuoneeseen. Tämä on ollut hyvä järjestely, varsinkin, kun Laurilla on ollut ”kevättä rinnassa” naapuruston tyttökoirien takia.

Treenihommista sen verran, että Laurin itsenäinen työskentely on taas lähtenyt lapasesta. Ihan on unohtanut, että myös maastossa pitäisi tulla luokse kutsusta.

Eilisessä hakutreenissä tehtiinkin niin, että jokainen ukko oli suoraan piston päässä. Joo, eka pisto meni pieleen, kun koira karkasi… Vaan eipä tullut palkkaakaan. Älysi kuitenkin homman idean ja työskenteli ohjatusti. Seuraava treeni toistaa samaa mallia. Ehkä se vielä oppii kuuntelemaankin. Toivon niin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *