Joulukuu 2016

26.12.2016 Tapaninpäivä. Onnea Jaakko Tapani!

Kylläpä minä taas yllätin itseni kiltteydelläni. Lahjoja tuli reilusti. Kiitos kaikille, ketkä olette puhuneet puolestani pukille.

Tänään Tapanina oli mainio ulkoilusää, vaikka lunta satoikin. Käytiin kahdesti lenkillä. Ensin omalla porukalla ja sitten vielä Eijan ja Paxin kanssa. Nyt on hiljainen hetki talossa.

21.12.2016 Talvipäivän seisaus. Huomenna jo paljon pidempi päivä.

Eilen iltalenkillä sateli vettä ja keli sohjoontui. Lumipalloja oli helppo tehdä. Siitäpä tulikin mieleeni…

18.12.2016 Kohti joulua. Treenit jatkuvat aktiivisina. Torstaina tottistreenit hallilla. Paikallaoloa pitää Laurille treenata nyt kovasti, ei vielä malta olla pidempää aikaa yhdessä kohti. Ei ehkä yllättävää…

Sunnuntaina oltiin varikkotreeneissä ja Lauri sai ilmaista kolme ukkoa. Siitä saattaa tulla vielä hyväkin. Hinni sai etsiä vain yhden ukon, ja sen se teki hyvin. Yllättävän kaukaa kumpikin haistoi ukkonsa. Hinniltä hyvä ilmaisu. Hyvä treeni, parempi mieli!!

Sunnuntai aamuna tein lumilyhdyn. Hinnistä oli aivan kummallista, että pallot kasataan pinoon eikä heitetä. Se kävi asiaa ihmettelemässä vielä, kun lyhdyssä paloi jo kynttilä.

Illalla käytiin vielä elokuvissa Annen, Jounin ja Santerin kanssa. Rogue One – Tähtien sodan uusin alkusarja.

14.12.2016 Hinni 7v. Juhlittiin naapureiden kanssa.

11.12.2016 Lauantaina reipas lenkki Eijan ja Paxin kanssa – soivat pojat juoksennella. Illasta tuli Popekolaisia pikkujoulun viettoon – viisi mustanaan, hyvin sovittiin. Ei nää pikkujoulut taida enää olla tätä päivää.

Sunnuntaina kävin testaamassa pienet aussi-pennut Miimin luona. Mukavia pentuja olivat, hyviä harrastuskoiria.

6.12.2016 Itsenäisyyspäivä. Oltiin taas viikonloppu Laurin kanssa ItäPeto treeneissä Helsingin seudulla. 20 tuntia treeniä, 14 maalimiestä (ukkoa), miljööbaanaa haasteellisissa olosuhteissa… Hieno viikonloppu viidessä eri kohteessa. Kylläpä sai koira ja ohjaaja kokemuksia. Ohessa Majkan ottamia kuvia miljööbaanalta ja ryhmämme.

Ja mikäpä sen mukavampaa kuin kotiinpaluu. Kotimatkalla keli oli kyllä ihan kaamea Heinolasta pohjoiseen. Rekatkin pysyivät kiltisti kaukana takana, vaikka matka edistyi noin 70 km/h.

On ne niin saman lauman koiria. Läheisyys lämmittää.

Itsenäisyyspäivän perinteisiini kuuluu joulukorttien kirjoittaminen; niin tänäkin vuonna. Laitoin vielä joulujuttujakin esille. Vain se ruotsalainen noitapiiri puuttuu…