Elokuu 2022

Lomakuukausi ja kaikki kirjaaminen jälkikäteen.

Loma alkoi Mairen kanssa Juoakosken keikalla. Tavatteen Mairen vanha ”tyttökaveri”.

Seuraavaksi matkustin Helsinkiin ja koirat meni Moppe ja Miiruun hotellimajoitukseen. Helsingissä ensimmäinen kohteeni oli Harri Syrjäsen hopeasepän paja. Ostin liito-oravan ja olkalaukun. siitä melkein naapurissa olevaan Designmuseoon.

Torstaina kävimme Tallinnassa päivän risteilyllä. Tallinna on aina yhtä viehättävä.

Espoossa Jukan ja Leenan luona yökylässä. Lelumuseo ja Kello- ja korumuseot.

Suomenlinnan kesäteatterissa Shakespearin Kuten haluatte. Joo, ihan ok…

Lauantaina tapasin vielä vanhan työtoverini Marja-Liisan ja hänen kanssaan kävimme Halosen museossa ja Lottamuseossa.

Sitten elokuuhun mahtui pari eläinlääkärikäyntiäkin. Hinnillä pissatulehdus ja sai antibiootit. Lisäksi Hinni tarvitsee yöksi kipulääkkeen.

Laurin takia toinen käynti ja samalla Hinnin pissan kontrolli. Laurilta, joka nuolee oikeaa rannettaan löytyi nyt nuorena nyrjäytetystä varpaasta paha nivelrikko. Kyynärpään tilanne ei huono, mutta etenee. Tarvittavaksi kipulääkkeeksi Lauri sai Mobic reseptin.

Vepe-kesä. Vesipelastuksen AVO-luokan suorittaminen tavoitteena ja mehän suoritettiin se hienosti kolmella kokeella. Ensi kesänä sitten voittajaluokkaan, ehkä.

Toinen harrastetavoite oli Rally-tokossa, joka on vielä osin kesken. Voittajaluokassa on nyt kaksi hyvää tulosta saatu ja kolmatta pitää vielä tavoitella. Lieksan piirinmestaruuskisassa olimme voittajaluokan parhaat ja saimme myös tuomarin palkinnon hyvästä yhteistyöstä. Lisäksi noutajien joukkue sijoittui hopealle!